Informatie: hoe en wat?

Route

Aan het begin van de avond verzamelen alle deelnemers zich ergens in (de buurt van) de regio Utrechtse Heuvelrug. Daar ontvangt elke auto een routeboekje. Uiteraard staat daar niet direct de route in, maar puzzels en andere moeilijk dingen waarmee je de route moet ontcijferen. De route leidt je, via een aantal verplichte posten, naar de eindlocatie. De teams die tegen 22:00 de eindlocatie nog niet hebben gevonden, worden een beetje geholpen zodat iedereen op de eindlocatie aankomt.

Feest

Op de eindlocatie is een feestje, geheel in thema, tot in de kleine uurtjes. Op dat feest wordt de winnaar bekend gemaakt, die de eeuwige roem in de auto mee terug mag nemen. Dit feest belooft veel gezelligheid met muziek en de nodige drankjes.

Overnachting en ontbijt

Desgewenst kan je na het feest blijven slapen. Op deze manier hoef je je geen zorgen te maken over een late terugreis. In het geval dat je graag blijft overnachten, neem je zelf een tent mee die je zelf opzet nadat je de route hebt gereden. De volgende ochtend is er tussen 09.00 en 09.30u een luxe ontbijt voor de slapers! Je moet voor 11.30u weer alles ingepakt hebben en van het terrein vertrokken zijn.

Inschrijvingen zijn helaas weer gesloten...

Afgelopen 9 november hebben we weer erg genoten van alle gezelligheid met jullie! De inschrijvingen van de volgende Regiorally zullen volgend jaar weer opengaan. In de tussentijd gaan wij weer druk aan de slag met alle voorbereidingen. Tot volgend jaar!

Inschrijven

Over ons

Regiorally is een autohike voor roverscouts, stamleden en kaderleden uit en om de regio Utrechtse Heuvelrug. In de eigen auto strijden de deelnemende teams tegen elkaar.