Voeg toe aan je inschrijving

Voeg het aantal deelnemers, overnachtingen en auto’s toe aan je inschrijving. Het is mogelijk met meer deelnemers te komen dan personen die blijven overnachten. Kies voor elke deelnemer de juiste optie.

 

Dit jaar hebben we vanwege de ruimte een beperkt aantal slaapplekken!

Je hebt de optie je eigen tent mee te nemen, maar je kan ook voor een plekje in een door ons opgezette boogtent kiezen. Vooral handig als je ook zo'n hekel hebt aan het opzetten, afbreken en uithangen van je tent! Het is helaas mogelijk dat we bij een overschot aan inschrijvingen niet iedereen een slaapplek kunnen geven. Wij moeten dan de inschrijving voor de slaapplek annuleren. Voor alle plekken geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Ben je klaar met je inschrijving? Controleer dan alles op de volgende pagina en vul daarna je contactgegevens in. Je kan hier desgewenst je inschrijvijng nog aanpassen.

Inschrijvingen zijn helaas weer gesloten...

Afgelopen 9 november hebben we weer erg genoten van alle gezelligheid met jullie! De inschrijvingen van de volgende Regiorally zullen volgend jaar weer opengaan. In de tussentijd gaan wij weer druk aan de slag met alle voorbereidingen. Tot volgend jaar!

Inschrijven

Over ons

Regiorally is een autohike voor roverscouts, stamleden en kaderleden uit en om de regio Utrechtse Heuvelrug. In de eigen auto strijden de deelnemende teams tegen elkaar.