Schrijf je in!

Dit jaar hebben we vanwege de ruimte een beperkt aantal slaapplekken!

Je hebt de optie je eigen tent mee te nemen, maar je kan ook voor een plekje in een door ons opgezette boogtent kiezen. Vooral handig als je ook zo'n hekel hebt aan het opzetten, afbreken en uithangen van je tent! Het is helaas mogelijk dat we bij een overschot aan inschrijvingen niet iedereen een slaapplek kunnen geven. Wij moeten dan de inschrijving voor de slaapplek annuleren. Voor alle plekken geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Om je in te schrijven voor de Regiorally vragen wij de volgende kosten:

  • Auto (€15,00)
  • Deelname zonder overnachting (€2,50 p.p.)
  • Deelname met overnachting in eigen tent + ontbijt (€6,00 p.p.)
  • Deelname met overnachting in een boogtent + ontbijt (€4,00 p.p.)

Betalingen kunnen worden voldaan met iDeal.

Inschrijven gaat via de knop onderaan. Je zal worden doorverwezen naar een pagina waar je alle nodige gegevens op kan geven. Op deze pagina kan je ook aangeven hoeveel deelnemers je in wil schrijven, met hoeveel auto’s je komt en of je wil blijven slapen of niet.

Betalingen lopen via Mollie, waar je kan betalen met iDeal. Zodra de betaling door ons is verwerkt, ontvang je een bevestigingsmail. Mocht er iets fout zijn gegaan bij de betaling, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via de mail.

Deelname is vanaf 18 jaar.

Over ons

Regiorally is een autohike voor roverscouts, stamleden en kaderleden uit en om de regio Utrechtse Heuvelrug. In de eigen auto strijden de deelnemende teams tegen elkaar.