Hoe & Wat

De RegioRally is de jaarlijkse auto-hike voor Roverscouts en Kaderleden uit de regio Utrechtse Heuvelrug en daar buiten. Deelnemende teams strijden, al rijdend in hun eigen auto, tegen elkaar. Wie met de minste kilometers op de teller de eindlocatie weet te vinden en het meeste punten heeft gehaald bij de posten, mag de eeuwige roem mee naar huis nemen. Maar niet voordat de RegioRally met een leuk feest (desgewenst inclusief overnachting en ontbijt) is afgerond.

De Route

Aan het begin van de avond verzamelen alle deelnemers zich ergens in (de buurt van) de regio Utrechtse Heuvelrug. Daar ontvangt elke auto een routeboekje. Uiteraard staat daar niet direct de route in, maar puzzels en andere moeilijk dingen waarmee je de route moet ontcijferen. De route leid je, via een aantal verplichte posten, naar de eindlocatie. De teams die tegen 22u de eindlocatie nog niet hebben gevonden worden een beetje geholpen zodat iedereen op de eindlocatie aankomt.

Het feest

Op de eindlocatie is een thema feestje tot in de kleine uurtjes. Daar wordt de winnaar bekend gemaakt. Zij mogen de eeuwige roem in de auto mee terug nemen.

Blijven slapen en ontbijt

Desgewenst kan je na het feest blijven slapen. In dat geval neem je zelf een tent mee die je zelf opzet nadat je de route hebt gereden. In de ochtend is er tussen 09.00 en 09.30u een luxe ontbijt voor de slapers! Je moet voor 11.30u weer van het terrein vertrokken zijn.

Inschrijven

De inschrijvingen zijn helaas nog gesloten. Houdt Facebook, Twitter en deze website in de gaten want binnenkort zullen we de inschrijvingen weer openen!

De prijs van de RegioRally is dit jaar 20 euro per auto. Voor vier euro per persoon kan je blijven overnachten waarbij je de volgende ochtend een heerlijk ontbijtje krijgt!

Niet onbelangrijk, er zijn een paar spelregels / algemene voorwaarden. Deze gelden uiteraard voor iedereen.